IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

Aqua Land Deva

Complexul de agrement Aqualand Deva este situat la poalele Cetății Deva, lângă telecabină și vis-a-vis de stadionul municipal Cetate. Aqualand este un loc de agrement și relaxare la standarde mari de calitate și la cele mai bune prețuri.AQUALAND DEVA s-a deschis pe data de 24 decembrie 2011.

Este un complex acvatic de agrement în totalitate acoperit și se întinde pe o suprafață de 11220.73 mp, fiind o destinație ideală pentru petrecerea timpului, indiferent de sezon. Bazinele conțin un volum de circa 2000 de metri cubi de apă, adică peste 2.000.000 de litri.

Complexul Aqualand Deva pune la dispozitia vizitatorilor sai un numar de 7 bazine de agrement cu diferite suprafete si adancimi si o suprafata de 1500 mp cu sezlonguri si pardoseala incalzita pentru a crea efectul unei plaje. Temperatura din cadrul complexului este de 35° C iar temperatura apei este intre 32 si 35° C.

Bazinul cu valuri. Atractia principala a complexului este un bazin care creeaza o atmosfera de mare, cu valuri de 70 cm inaltime. Datorita adancimii treptate a bazinului, toata lumea, indiferent de varsta se poate simtii ca la mare timp de 15 minute la fiecare ora.

Bazinul vartej. Bazinul vartej sau „fluviul nebun” cum il numesc angajatii, este un bazin circular in care nu trebuie sa inoti, este suficient sa te lasi purtat in deplina siguranta de curentul de apa.

Bazine adulti. Distractia sau relaxarea continua si in cele doua bazine pentru adulti unde poti sa inoti, sa te relaxezi in paturile cu jeturi, sau daca ai curaj sa te dai in toboganul ce face un mic ocol prin exteriorul cladirii.

Bazine Jacuzii. Pentru ca dupa o zi sau o saptamana de munca doresti sa te relaxezi, daca ne treci pragul vei descoperi cele doua bazine jacuzzi cu capacitate de15 persoane in care jeturile de apa iti vor oferi un masaj foarte reconfortant.

Bazin copii. Aqualand s-a gandit atat la cei mici cat si la cei foarte mici. Astfel copiii, indiferent de varsta, se pot distra in bazinul special amenajat, unde se vor bucura de tobogane pe dimensiunea lor si alte modalitati creative de joaca.

Iata cum poti ajunge de la noi la Aqua land Deva:

Hostel Paltinis 3*** Hunedoara
Mergeţi spre nord-vest către Bulevardul 1848
45 m/11 s
Urmați DN7/E68/E79 şi Bulevardul 22 Decembrie spre Strada Axente Sever în Deva
18,5 km/23 min
Viraţi la dreapta pe Bulevardul 1848
89 m
Bulevardul 1848 virează uşor dreapta şi devine Strada Mihai Viteazul
900 m
Viraţi la dreapta pe Bulevardul Dacia
1,2 km
La sensul giratoriu, urmaţi Prima ieşire spre Bulevardul Traian
5,5 km
Continuaţi pe Șoseaua Hunedoarei
4,7 km
Viraţi la stânga pe Strada Sântuhalm/DN7/E68/E79
Continuare direcţie pe DN7/E68/E79
Treceţi printr-un sens giratoriu
2,0 km
Uşor stânga către Bulevardul 22 Decembrie
500 m
La sensul giratoriu, urmaţi a 3-a ieşire spre Bulevardul 22 Decembrie
Treceţi printr-un sens giratoriu
2,0 km
La sensul giratoriu, urmaţi a 2-a ieşire spre Bulevardul Decebal
1,4 km
Viraţi la stânga pe DJ707J
240 m
Faceți a 2a la dreapta pe Strada Axente Sever
Destinaţia va fi pe dreapta
350 m/40 s
Strada Axente Sever 34 Deva 330048