IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

Situat la 1 km distanta de centrul orasului,  hostelul a fost construit in anul 2014 si dispune de 8 camere family (1-4 persoane) spatioase si decorate elegant, toate dotate cu aer conditionat, TV prin cablu, baie privata cu dus sau cada, minifrigider, precum si Wi-Fi gratuit in intreaga propietate.

In plus unele camere includ o zona de relaxare cu canapea precum si studiouri cu chicineta utilata, unde va puteti prepara singuri un ceai, o cafea sau o gustare calda, dar va asteptam in fiecare dimineata in salonul de la parter unde puteti servi un mic dejun bogat .

Hostelul dispune de : receptie non-stop, seif pentru valori, camera de bagaje, fax/copiator, spalatorie (contra-cost), parcare gratuita si sala de conferinte . Toate facilitatile le gasiti aici.

Gara este situata la 1 km distanta de locatia noastra, iar statia de autobuz se afla la 30 m de intrarea  in hostel.

Puteti vizita Castelul Corvinilor care se afla la 7 minute de mers cu masina, iar pentru relaxare  bazinul de inot  este situat foarte aproape de locatie, 3 minute de mers pe jos.

Alte atractii in apropiere ar fi Lacul Cincis aflat la 11 km, Cetatea Devei la 18 km, Aqua Land Deva la 18 km, Manastirea Prislop la 22 km si Parcul National Retezat la 79 km.

 

 

Informații importante

Check-in – orele 14:00 – 20:00
Check-out – Pana la ora 12:00

Anulare/plata în avans

Politica de anulare şi plată în avans variază în funcţie de tipul camerei.

Copii şi paturi suplimentare

Toţi copiii sunt bineveniţi.

Gratuit! Un copil cu vârsta între 0 şi 8 ani stă gratis când sunt folosite paturile existente Un copil mai mare sau adult plăteşte 15 EUR pe noapte pe persoană dacă foloseşte un pat suplimentar. Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare într-o cameră este 1 Nu există spaţiu pentru pătuţuri în cameră. Orice tip de pat suplimentar sau pătuţ de copil este furnizat la cerere şi trebuie să fie confirmat de hotel. Suplimentele nu sunt calculate automat în preţul total şi vor fi plătite separat în timpul sejurului. Animale de companie

Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.
Carduri acceptate la această proprietate VISA si MasterCard