Cele mai apreciate facilități

Încă de la început Hostel Paltinis și-a impus să ofere oaspeților săi servicii de un înalt nivel european. Profesionalismul echipei noastre este extrem de important pentru noi. Din acest motiv, feed-back-ul dvs. este esențial. Părerea dvs. contează cu adevărat și este de un real ajutor pentru noi.

Hostelul Păltiniş oferă acces gratuit la internet WiFi şi se află în Hunedoara, la 550 de metri de Parcul Corvin, la 3 km de Cetatea Corvin şi la 11 km de Lacul Cinciş. Gara este situată la 1 km şi chiar în faţa proprietăţii este o staţie de autobuz. Camerele au TV prin satelit, aer condiţionat, minibar şi baie privată cu uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Apartamentul oferă în plus o chicinetă cu zonă de luat masa. Hostelul Păltiniş pune la dispoziţie un depozit de bagaje şi recepţie cu program nonstop. Proprietatea oferă parcare gratuită. La 20 de metri de proprietate este situat un supermarket, iar la 500 de metri este un restaurant. Mănăstirea Prislop este la 22 km de proprietate, iar Cetatea Deva şi parcul Aqualand se află la 18 km.

hostel-paltinis
sala-mese-hostel-paltinis
DSC_0423

Relaxare binemeritată

Odihna si siguranta clienților este prioritatea noastră! Vă oferim servicii de înalte standarde atât în privinta confortului din camere, cât si în privinta dotărilor si serviciilor oferite.