Suita Junior
Tripla 6
camera-tripla-3
Suita Junior

Preferata Familiei

Suita Junior

Suita Junior
Tripla 6
Camere Triple in mai multe culori
Camere impecabile
Tripla 6
Full 3
Eleganta si comfort
In toate camerele noastre
Full 3

Regulament hotelier

Rezervari

Rezervările negarantate (cele fara confirmare prin plata, cele fara ca oaspetele sa fi anuntat ora sosirii) vor fi reținute până la ora 19:00 (ora locală) din ziua sosirii și eliberate în mod automat după această oră, cu excepția cazului în care rezervarea este garantată cu un card valabil la data rezervării, sau o plată anticipată. În caz de neprezentare, hostelul își rezervă dreptul de a reține suma aferentă primei nopți și de a elibera camera pentru restul perioadei rezervate.

Fumatul

Fumatul tradițional şi ţigara electronică nu sunt permise în incinta Hostel Paltinis, conform legislaţiei aplicabile în vigoare (Legea 349/2002 modificată şi completată prin Legea 15/2016). Vă informăm că în fiecare cameră există senzori de detecție care detectează fumul de ţigară şi declanşează alarma de incendiu. Hostel Paltinis dispune doar de camere pentru nefumători. În cazul în care nu se respectă prevederile prezentului regulament, se va aplica o taxă în valoare 100 lei/noapte, reprezentând serviciile de curăţenie a camerei.

Signalistică

Pentru cereri suplimentare în timpul sejurului, puteți folosi următoarea signalistică: “NU DERANJAȚI!” – nu se va intra în cameră, decât cu permisiunea dumneavoastră, pentru verificarea utilităților și a curățeniei, în intervalul orar 10:00 – 14:00, la ora stabilită de dumneavoastră și comunicată la recepția hotelului; “VĂ ROG SĂ REFACEȚI CAMERA!“ – prin acest mesaj solicitați efectuarea curățeniei în camera dumneavoastră.

Anulari

Orice anulare de rezervare a camerei se va trimite în scris la adresa de e-mail: office@hostelpaltinis.ro, sau telefonic, cel tarziu cu o zi inainte de sosire. Anularile in ziua sosirii NU sunt gratuite. Gratuitatea anularii se finalizeaza odata cu inceperea zilei (00:01) in care dvs. trebuie sa sositi la cazare.

Oaspeti suplimentari

In cazul unei rezervari facute pentru 2 persoane, dar la receptie se prezinta 3 sau mai multe persoane, pentru a achita mai putin, Hostel Paltinis isi rezerva dreptul de a anula instant rezervarea facuta si a refuza cazarea tuturor persoanelor, sau a taxa conform tarifelor din ziua sosirii fara nici o reducere. In cazul adultilor ce nu declara copii la efectuarea rezervarii, Hostel Paltinis va caza copii alaturi de parinti numai in functie de disponibilitati, dupa incasarea tarifului corect la numarul de persoane reale. Predarea camerelor catre alte cunostiinte inainte de finalizarea sejurului rezervat la Hostel Paltinis este interzisa. Noii oaspeti pot prelua camera respectiva NUMAI dupa curatarea, dezinfectarea camerei si dupa ce camera a fost platita de noii oaspeti.

Animalele de companie

Regula generală nu permite cazarea în hostel a persoanelor însoțite de animale.

Sosirea și plecarea

Primirea camerei (check-in) se poate face începând cu ora 14:00, prezentând actul de identitate pentru înregistrarea în sistemul de gestiune hotelieră, pentru a se elibera cheia aferentă camerei rezervate. Eliberarea camerei (check-out) se va face înainte de ora 11:00. În cazul în care în prima de zi de sejur se doreşte camera înainte de ora 14:00, se va onora solicitarea în limita disponibilităţii şi se va aplica o taxă de early check-in în valoare de 20 lei, TVA inclus (pentru intervalul 11:00 -14:00). În cazul în care în ultima zi de sejur camera se eliberează dupa ora 11:00, se va aplica o taxă suplimentară în valoare 20 lei, TVA inclus (pentru intervalul 11:00 – 14:00) și 100% din contravaloarea nopţii de cazare pentru depăşirea orei 14:00. Oaspeții care eliberează camerele până la ora 11:00 pot lăsa bagajele la recepție, într-un spațiu dedicat acestui serviciu, pentru un interval de 24 de ore fără costuri suplimentare. Pentru bagajele lăsate la recepție mai mult de 24 de ore se vor percepe cheltuieli de depozitare. În cazul în care bagajele oaspeților rămân în cameră și după check-out-ul de la ora 11:00, aceștia vor plăti o taxă suplimentară de utilizare a camerei (Pretul unei nopti de cazare). Aceste solicitări ale oaspeţilor vor fi clarificate și onorate numai în măsura în care hostelul nu are confirmări ferme pentru acele spații de cazare. O şedere mai mică de o noapte este tarifată la prețul unei nopti întregi; Prelungirea sederii dvs. se va face ori seara pana la ora 23:00 telefonic, ori dimineata pana la ora 09:00 daca este posibila o prelungire.

Cereri Speciale

Incercam sa indeplinim cererile speciale ale oaspetilor nostrii, in masura posibilitatilor noastre. La unitate se pot oferi la cerere, tacamuri sau vesela.
Cererile speciale precum console de jocuri sau cina nu le putem oferi.

Prezentul regulament este extras din regulamentul de ordine interioara, ce se poate gasi in fiecare camera a unitatii noastre de cazare.

×