Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

DECLARAŢIE DE CONSIMȚĂMÂNT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Conform art.6 alin.(1) din Regulamentul UE nr.679/2016 În România, datele cu caracter personal sunt protejate conform Regulamentului nr.679/27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
B=Buletin, C.I.= Carte de identitate, P=Pasaport

îmi exprim acordul cu privire la utilizarea şi prelucrarea datelor mele cu caracter personal de către Getica Tur SRL. – HOSTEL PALTINIS HUNEDOARA cu sediul in Bulevardul 1848 nr.1, Hunedoara, judet Hunedoara, să fie autorizată să proceseze datele mele personale inscrise în formularul de înregistrare client, de anuntare a sosiri si plecarii, precum și datele care sunt colectate în vederea intocmirii actelor, în următoarele scopuri: furnizarea de informații prin intermediul fiselor de inregistrare, acte financiar-contabile.
Sunt de acord ca datele mele persoanle furnizate sa fie pastrate pe perioada legala mentinerii documentelor.
Consimțământul în ceea ce privește colectarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor menționate mai sus sunt voluntare.
Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare către office@hostelpaltinis.ro.
Vă rugăm să aveți în vedere faptul că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizarii datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are impact retroactiv).
Dacă consimțământul nu este acordat sau a fost revocat, datele personale nu vor fi utilizate în scopurile de mai sus. În cazul în care aveți întrebări legate de această declarație de consimțământ sau de protecția datelor, vă rugăm să nu ezitați să contactați ofițerul nostru pentru protecția datelor la adresa de e-mail: office@hostelpaltinis.ro. 
Puteți afla mai multe informații despre modalitatea în care Getica Tur SRL – Hostel Paltinis Hunedoara procesează datele clienților pe pagina noastră web:  www.hostelpaltinis.ro/politica-de-confidentialitate.
Am inteles aceasta declaratie de consintamant si sunt de acord cu procesarea datelor mele personale in scopurile descrise mai sus din prezenta declaratie de consintamant. 
Furnizarea de către Client a datelor obligatorii este condiția folosirii serviciilor hoteliere.

data de azi
Primiti o copie a documentului pe email.
×

Warning: Undefined array key "USD" in /home/hostelp1/public_html/wp-content/plugins/wpforms/src/Frontend/Frontend.php on line 1898