Suita Junior
Tripla 6
camera-tripla-3
Suita Junior

Preferata Familiei

Suita Junior

Suita Junior
Tripla 6
Camere Triple in mai multe culori
Camere impecabile
Tripla 6
Full 3
Eleganta si comfort
In toate camerele noastre
Full 3

Locuri de agrement

Arsenal Park Orastie

Aventura Park
Pregătit de aventura? Ei bine, ai de parcurs opt trasee, cu 90 de elemente de cățărare, care au dificultate progresivă (galben, verde, albastru, roșu și negru).

Aqua Park


Adrenalină și relaxare, într-un complex cu două zone, una exterioară, iar cealaltă acoperită, adună nouă tobogane, cu accesorii și diverse funcții..
Traseu de Tiroliene.
Ne vedem la capăt! Tiroliana se întinde pe o lungime de 500 de metri, împărțită pe cinci segmente, cu o înălțime de 15 metri de la sol, până la cel mai înalt punct.
Escaladă.
Ochii spre vârf! Te cațeri pe cel mai mare panou artificial de escaladă din țară, cu o înălțime de 35 m, iar sus te așteaptă o nouă aventură!

Dinosaur World Transylvania

În ținutul Hațegului, un colț de natură unic, locația este locul ideal unde vei putea scăpa de agitația urbană.
Ce poti face ?
Poti descoperi lumea dinozaurilor, poti vizita ferma de animale, copii se pot juca in locuri de joaca amenajate special pentru ei. Te poti plimba cu magarul, sareta sau trenuletul parcului. Poti descoperii traseele din copaci, te poti da cu tiroliana. Parcul ofera locuri de relaxare, rodeo mecanic, loc de catarat, tir cu arcul, bumper balls pt adulti si copii, tobogan gomflabil, mini fotbal, mini volei, mini baschet, mini golf pe iarba, darts, frisbee, mini jocuri cu saci de box si o balta de pescuit pt copii.
Preferata Copiilor

Aqualand Deva

Aqualand Deva este destinatia ideală indiferent de anotimp ,deoarece complexul nostru este in totalitate acoperit .Unitatea de agrement dispune pe toată durata programului de funcţionare, de asistente medicale si salvamari calificaţi pentru confortul şi siguranţa maxima a vizitatorilor. Complexul Aqualand Deva Pune la dispoziţia vizitatorilor săi un număr de 7 bazine de agrement cu diferite suprafeţe şi adâncimi pentru copii si adulţi şi o suprafaţă de 1500 mp cu şezlonguri şi pardoseală încălzită: Temperatura din cadrul complexului este de 35° C iar temperatura apei este între 32 si 35° C.

Gurasada PARK

Complexul turistic Gurasada-Park este parc de aventuri si escalada. Este situat pe valea Muresului, in judetul Hunedoara, pe E 68, satul Gothatea, comuna Gurasada. Este locul ideal pentru a organiza evenimente si petreceri private, competitii sportive, teambuilding-uri, ateliere, tabere, excursii scolare sau concerte.
Parc de aventura
Pentru actiune si aventura, Gurasada-Park va propune 2 trasee de escalada in copaci, de diverse grade de dificultate, potrivite atat copiilor cat si adultilor. Traseele in copaci reprezinta ocazii ideale pentru exercitiu fizic si un spor de adrenalina.

Parcul de aventură Râușor

Parcul de aventură Râuşor este amplasat prin brazii din fata centrului Salvamont şi este locul unde vă puteţi oferi câteva zeci de minute de distracţie la înălţime. Traseele sunt de diferite grade de dificultate, iar la parcurgerea lor sunteţi asistaţi de un salvamontist, care va asigura şi echipamentul de siguranţă. Traseul suspendat a fost realizat într-o manieră „eco”, fără niciun cui. Lupta cu propriul simţ al echilibrului, cu propria-ţi frică şi cu dorinţa ta de a merge până la finish începe cu un „pod indian”, pe care bucăţile de scândură sunt foarte rare şi întrerupte de o bârnă de patru metri pusă perpendiculat pe scânduri, la mijloc.

Ștrandul Corvina

Complexul de agrement Ștrand Corvina din municipiul Hunedoara a fost deschis în anul 2015 și are trei bazine de diferite adâncimi și suprafețe. Acesta este amenajat în apropierea Stadionului Michael Klein și are o capacitate de 750 de locuri, doar pe șezlonguri. Toți cei care aleg să își petreacă zilele toride ale verii aici, au la dispoziție bar, restaurant și terase unde se pot răcori consumând băuturi reci și preparate culinare pe alese. Ștrandul municipiului Hunedoara are o suprafaţă totală luciu de apă de 2.000 de metri pătrați şi cuprinde trei bazine.
5 minute de mers

Complexul Băile Daco – Romane

Complexului Turistic Băile Daco – Romane se află în stațiunea balneo-climaterică Geoagiu- Băi, într-o zonă deluroasă, la o altitudine de 350 de metri, în depresiunea omonimă de la poalele Munților Metaliferi. Apa termală și aerul ozonat, mereu împrospătat de brizele montane, recomandă stațiunea pentru tratamentul unor boli reumatice, dar și ale sistemului nervos, în stări de oboseală, surmenaj, anemii, nevroze.
×