Suita Junior
Tripla 6
camera-tripla-3
Suita Junior

Preferata Familiei

Suita Junior

Suita Junior
Tripla 6
Camere Triple in mai multe culori
Camere impecabile
Tripla 6
Full 3
Eleganta si comfort
In toate camerele noastre
Full 3

Intrebari Frecvente

In general la hostel  se rezerva patul, iar la hotel camera. La noi chiar daca este camera cu 3 paturi si doar 2 clienti doresc cazare, clientii vor primii cheia camerei si al treilea pat ramane gol.

Hostel Paltinis are 6 camere triple si 2 suite junior.

In camera tripla se pot caza pana la 3 persoane, iar in suita maxim 5 persoane.

Atat camerele triple cat si cele de tip suita junior, se dau in regim hotelier. Cuplul primeste cheia, iar o a treia persoana straina nu va mai fi cazata in camera rezervata de cele doua persoane.

Pentru a putea face check-in-ul, trebuie să aveți la dumneavoastră un act de identitate valabil – carte de identitate sau pașaport. De asemenea, in cazul platilor cu carduri de vacanta, este necesar buletinul (sau copie) a titlularului cardului de vacanta.

Primirea camerei se face incepand cu ora 14, iar eliberarea camerei se va face in ziua plecarii pana la ora 11. In cazuri exceptionale, anuntate cazarea se poate face si dupa ora 22.

Da. Unitatea noastra de cazare percepe taxe de Late Check-in in valoare de 20 de lei pe camera/sejur incepand cu ora 22, iar dupa ora 23:30, 35 de lei.

Late Check-out (dupa ora 11:00), clientul va achita tariful intreg pentru o zi de cazare.

Rezervarile facute pe site-ul nostru, au garantia camerei rezervate pana in ziua cazarii, la ora 18. Daca clientul nu anunta intarzierea, nu raspunde la telefon sau mesaje, rezervarea este anulata automat, iar clientul ramane fara rezervare.

Preferam ca fiecare oaspete la Hostel Paltinis sa ajunga la cazare pana la ora 18:00. Daca acest lucru nu este posibil, oaspetele trebuie sa isi anunte intarzierea. Daca oaspetele nu anunta nici o intarziere pana la ora 18, nu raspunde la mesaje, sms, email, rezervarea lui va fi anulata automat, iar camera va fi pusa disponibila.

In cazul in care ati achitat intreaga suma a sejurului, dar nu mai puteti ajunge,politica anularilor si a returnarilor o gasiti aici.

Daca doriti sa plecati mai devreme cu o zi sau doua de la hostel, trebuie sa anuntati cu o seara inaintea plecarii, pentru a oferi disponibilitate altor potentiali oaspeti. Eliberarea camerei fara a ne anunta, ne exonereazade returnarea costurilor pe restul noptilor de cazare.

Unde putem lua masa ?

In Hunedoara exista multe restaurante sau pizzerii, dar noi nu recomandam decat unitatile unde clientii nostrii au fost multumiti.

×