Despre Noi

Intrarea se face pe lateralul cladirii de termopan.

Bun Venit !

Încă de la început Hostel Paltinis și-a impus să ofere oaspeților săi servicii de un înalt nivel european. Profesionalismul echipei noastre este extrem de important pentru noi. Din acest motiv, feed-back-ul dvs. este esențial. Părerea dvs. contează cu adevărat și este de un real ajutor pentru noi. Hostelul Păltiniş oferă acces gratuit la internet WiFi şi se află în Hunedoara, la 550 de metri de Parcul Corvin, la 3 km de Cetatea Corvin şi la 11 km de Lacul Cinciş. In fata Hostel Paltinis se afla o statie de taxiuri si o statie de autobuz. Camerele au TV prin satelit, aer condiţionat, mini-frigider şi baie privată . Suita Junior oferă un plus de spatiu si mai multe locuri de dormit. Hostel Păltiniş pune la dispoziţie un depozit de bagaje şi recepţie cu program de la 08:00 la 22:00. Mănăstirea Prislop este la 35 km de proprietate, iar Cetatea Deva şi parcul Aqualand se află la 18 km.

Hostel Paltinis

Chiar daca momentan pe dinafara nu arata ca un hotel de lux, trebuie sa nu uitam ca este un hostel in milocul orasului iar posibilitatile sunt modeste. Camerele noastre sunt exact asa cum le puteti vedea in pozele din galerie.

Christian Erwin

Hostelul noastru are 8 camere, situate toate la etaj. Camerele sunt elegante, foarte curate iar personalul nostru este foarte amabil si la telefon si personal. Va invitam sa va comvingeti !

Administratia Hostel Paltinis
In spatele aestei usi se afla receptia, iar la etaj sunt toate cele 8 camere ale noastre.